Ring oss +86-021-54700256
Send oss ​​en e-post info@shksprinting.com

Kan du ikke finne ut om du skal lage et firmaalbum eller et produktalbum? Hva er forskjellen mellom de to?

2021-04-01

Sentrum av albumdesign er å etablere bedriftens image.

Bedriftens albumdesigns primære vurdering er bedriftens logografikk, som er merkesymbolet nevnt tidligere. Når det gjelder det komplekse uttrykket, har ulike bransjer og ulike merker ulike uttrykk.

Noen merker tar det karakteristiske symbolet som ideen. Noen tar designstilen som ideen. Noen tar fargetonen som hensynet, og noen tar hovedbildet som hensynet direkte.
Noen tar konseptet som sentrum for å forene hele merkevarebildet, uansett emballasje, film, fly eller navn, alle har skyggen av dette konseptet, bare legemliggjørelsesmetoden er litt annerledes.

 book-printing-company


Hvorfor trenger mange selskaper nå å finne reklamebyråer for albumdesign?


På dette tidspunktet for alle å introdusere, fordi enten du selger smykker eller klær, eller til og med salgsfremmende aspekter, er nødvendig for å gjøre et godt albumdesign, fordi det er mange ting han ikke er i stand til å få til i det virkelige liv, trenger produsenter og andre folk bestiller etter at vi kan se den ekte varen. Så på dette tidspunktet er albumdesign viktig; i dette tilfellet må man først se på albumet etter å ha forstått hva slags ting. Og etter å ha forstått sammensetningen, eller innholdet, kan vi bestemme om vi skal kjøpe den eller ikke. Derfor er det viktig å velge et slikt selskap i dette tilfellet.

Mange bedrifter er ikke sikre på om de vil lage et firmaalbum eller et produktalbum når de planlegger et bildealbum?

Defirmaalbumviser hovedsakelig bedriftens merkevarebilde, mensproduktalbumer hovedsakelig å vise produktet.

Som bedriftsalbumdesign, generelt sett, inneholder komposisjonsporteføljen ånden til bedriftsfilosofi, bedriftskultur, bedriftsutviklingshistorie, bedriftsservicesaker, bedriftskundegrupper og så videre, dette innholdet er rundt hele "bedriften" å utføre , kan produktet vises i en støttende rolle. Deretter bør den tilsvarende designen gå gjennom bedriftens egenskaper for å finne bransjefunksjoner, strukturposisjonering, bildevalg, kreativ visuell stil, albumlayoutdesign, etc.; alt dette arbeidet er å forme det overordnede bildet av bedriften.

Og andelen av produktalbumdesign bestemmer innholdet i bedriftens introduksjon vil bli strømlinjeformet, med fokus på produktets funksjon, produktegenskaper, produktbruk, produktserviceløsninger osv... Det tilsvarende designalbumet vil dreie seg om dette innholdet for å utføre ; kanskje produktkvalitetskravene er svært høye i produktfotografering, ta tak i hver eneste detalj, produktalbumet vil bli svært vellykket.

Noen selskaper lytter heller ikke til designselskapets råd om å spare budsjett og vilkårlig komprimere siden for å justere innholdet. Resultatet er forvirring i selskapets image og produktintroduksjon, noe som skader bedriftens images eksterne visning. Et utmerket album er designet for å bidra til å forbedre statusen til bedriftsmerket.

Anta at strukturen til et hefte ikke er særlig nyskapende og kreativ. I så fall er fotograferingen, designet og trykkingen av dette heftet bra igjen, og det er vanskelig å tiltrekke seg kunder til å lese videre og mer utfordrende å etterlate et dypt inntrykk på kundene.

Vi bør ta hensyn til følgende elementer.

A. I dag er det allerede epoken for "lese bilder

Mange anledninger er hovedsakelig bilder for å reflektere problemet, og kun teksten spiller en birolle. Design er teksten og bildet av klærne, passform eller ikke, pen eller ikke er målet. Sørg for å jobbe med fotografering og design, be den best egnede fotografen ta bilder på forhånd, og be om det best egnede designet for etterproduksjon.
 
B. papiret og prosessen.

Med kvaliteten på design, hvordan å bedre presentere behovet for papir og prosess, markedet som en utskrift papir utallige, er prosessen også veldig mye. Det er forskjeller i papirvekt, føl tekstur, farge, belegg, blekkabsorpsjon osv. Velg det best egnede papiret basert på designet, kombinert med flere prosesser for å produsere en avansert brosjyre.

Klikk for å lære mer om →Valg av utskriftspapir: Trykking av bøker og tidsskrifter, papirutvalget er en stor læringskurve.

C. utskrift har tre essensielle elementer.

Utskriftsmaskinens ytelse, det lange nivået på utskriftsmaskinen, blekk, binding er det siste trinnet, men det mest kritiske trinnet er kvaliteten på det ferdige produktet, og bindingen har et godt forhold. Når det gjelder binding, håndverk for å produsere håndverksprodukter, er holdning kritisk.

Planlegging og produksjon av albumdesign bruker visuelle elementer for å vise bedriftsfilosofien, ved å bruke tekst og grafikk for å formidle informasjon til publikum og la folk gjerne akseptere.


Vi håper du finner disse tipsene nyttige.ks-utskrifter et selskap som spesialiserer seg på trykkdesign,boktrykk, og bokstilpasning. Hvis du vurderer å trykke en bedriftsbrosjyre, deler vi gjerne vår erfaring med deg, og vi ser frem tildin henvendelse.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy